BioToi & BioLatrin

BioToi

BioToi on siirrettävä käymäläjärjestelmä, joka on kehitetty täyttämään puolustusvoimain tiukat vaatimukset. Tuote sopii kuitenkin myös ensiapuorganisaatioiden sekä yksityishenkilöiden (esim. telttailuun, veneilyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin) käyttöön. BioToi kehitettiin yhteistyössä Norjan armeijan kanssa, ja sitä käytettiin menestyksellisesti ensimmäisen kerran NATOn harjoituksissa Norjassa talvella 1999. BioToissa yhdistyvät laatu, toimivuus, hygienia ja ympäristön huomioiminen parhaalla mahdollisella tavalla, mikä tekee siitä loistavan laatutuotteen.

BioBagit, jotka ovat täysin kompostoituvia ja biohajoavia, toimitetaan yhdessä käymälän kanssa. Pussi peittää koko istuimen ja tekee siitä erittäin hygieenisen ja käyttäjäystävällisen.

BioBag-pussit ovat myös erittäin kestäviä, mikä tekee BioToi-käymälän käyttämisestä turvallista ja hygieenistä. BioBagit hajoavat nopeasti, kun ne kompostoidaan jäteveteen. Kun BioBag-pussit lämpökäsitellään jätevedessä, jonka lämpötila on 140°C, ne häviävät nopeasti.

BioLatrin

Vuonna 2006 BioBag International esitteli uuden tuotteen talonomistajille, joiden talo ei ollut kytketty tavalliseen jätevesijärjestelmään, BioLatrin-käymälän.

BioLatrin on patentoitu, biohajoava, injektiolla hometettava säiliö, jonka tarkoituksena on tehdä ulosteiden talteenotosta ja käsittelystä esim. kesämökeillä helpompaa. Säiliötä on kehitetty ja testattu useita vuosia Ruotsin kunnissa ennen kuin se on tuotu markkinoille, ja nyt se on kaupallinen tuote, joka täyttää tehtävänsä. BioLatrinia on käytetty/säilytetty mökeillä jopa puoli vuotta ilman, että talteenottojärjestelmä on siitä kärsinyt.

BioLatrin helpottaa huomattavasti jätteen käsittelyä kompostointilaitoksissa, sillä se on biohajoava ja voidaan kompostoida yhdessä sisällön kanssa välittömästi käytön jälkeen ilman minkäänlaista esikäsittelyä. Testit ja BioLatrinin käyttö ovat osoittaneet, että ulosteet biohajoavat 8–12 viikossa ja että käymälä toimii kompostina. Lisäksi Biolatrin tarjoaa miellyttävämmän työympäristön tyhjentäjilleen verrattuna muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin.

BioLatrinin säiliö on tehty Mater-Bi-biomuovista, raaka-aineesta, joka on kompostoituvia pakkauksia määrittelevän Euroopan unionin standardin EN 13432 mukainen.

 

Lataa esite tästä!
(Huomio! Iso tiedostokoko, 1,5mb)