Kantokassit

-Se alkaa ostoksistasi - ja päättyy puutarhaan!

Kauppakassit

Yleinen tavoite monissa maissa on vähentää perinteisten muovikassien käyttöä minimiin. Meidän kassimme tukevat tätä kehitystä. Jotta voisimme auttaa vähentämään jätteiden määrää, kassejamme voidaan valmistaa mitä tahansa kokoa tai mallia, jotta ne vastaavat juuri sinun vaatimuksiasi.

Toimitamme kantokasseja jopa kahdeksaa eri väriä, ja painatus voidaan tehdä molemmille puolille. Tulevaisuudessa on entistäkin tärkeämpää käyttää materiaaleja, jotka sisältävät uusiutuvia raaka-aineita, jotta voimme vähentää/minimoida haitalliset ympäristövaikutukset ja tukea kestävää kehitystä. Kantokassimme, jotka on tehty Mater-Bi-biomuovista, edistävät tätä tavoitetta!

Kun kantokassiamme on käytetty lukuisia kertoja uudelleen ja uudelleen, sitä voidaan käyttää elintarvikepussina ja lopuksi kompostoida. Näin siitä tulee osa ympäristömme luonnollista kiertoa.

Paperikasseihin verrattuna ostoskassimme ovat luonnon kannalta parempi vaihtoehto.

Bag 4 Life

“Bag 4 Life” on uusi valmistusmenetelmä, jossa kassit valmistetaan vahvasta Biokalvosta. Nämä kassit on tarkoitettu käytettäviksi moneen kertaan (10-12) ennen kompostointia.

On osoitettu, että kauppiaat itse asiassa tienaavat Bag4Life-kasseilla. Kauppiaat myyvät Bag4Life-kasseja ja näin vähentävät asiakkaille ilmaiseksi annettavien kassien määrää.

Huippulaadukkaat painatuksemme sekä kahdeksan värivaihtoehtoa tekevät Bag4Life-kassista, ei ainoastaan kätevän, vaan myös oivan lisän markkinointivälineisiisi.

EPD

BioBag Internationalin kantokassit ovat EPD-sertifioituja, joten saat kaiken tarvitsemasi tiedon, jos haluat tehdä oman elinkaarianalyysisi (LCA).

 

 

Lataa esite tästä!
(Huomio! Iso tiedostokoko, 1,3mb)


(Huomio! Iso tiedostokoko, 3,6mb)