Maatalous

-Se alkaa pellolta - ja päättyy peltoon!

BioAgri valmistetaan Mater-Bi:stä, biomuovin raakamateriaalista, joka on kehitetty yhdistämällä tärkkelys ja polyesterit, ja joka on sertifioitu biohajoavaksi ja kompostoituvaksi. Biohajoavuutensa ansiosta BioAgri helpottaa maanviljelijöiden jokapäiväistä työtä.

Voit kuvitella, miten paljon aikaa ja rahaa säästyy, kun BioAgri-viljelykatetta ei tarvitse kerätä pois pelloilta. Viljelyskauden päättyessä BioAgri-katteen jäänteet voidaan yksinkertaisesti kyntää maaperään.

Koska BioAgri-viljelykatteet ovat todistetusti biohajoavia, luonnon kannalta myrkyttömiä, eikä niiden sisältämä tärkkelys ole geneettisesti muunneltua, voidaan niitä käyttämällä aidosti myötävaikuttaa paremman ympäristön saavuttamiseen.

Miksi käyttää viljelykatetta?

Viljelykatteiden käytöstä on tullut entistä tärkeämpää viljelijöille kaikkialla maailmassa, siksi että niiden avulla voidaan:

  • nostaa maaperän lämpötilaa
  • nopeuttaa idätys- ja viljelyskauden sykliä
  • vähentää tai jopa täysin eliminoida rikkaruoho- ja hyönteismyrkkyjen käyttö
  • vähentää vedenkulutusta
  • pitää lannoitteet ja ravinteet lähempänä kasvia ja estää hedelmiä ja vihanneksia joutumasta kosketuksiin maaperän kanssa.

BioAgri

BioAgri on ihanteellinen vaihtoehto viljeltäessä kasveja, joiden viljelykausi on lyhyt, kuten esim. kaikki lehtisalaatit. Olemme saaneet loistavia tuloksia käyttämällä BioAgria sipuleille, melonille, kesäkurpitsalle, keräkaalille jne. Viljelijät ovat huomanneet, että BioAgri on erinomainen tuote kasvatettaessa arvokkaita viljelykasveja kuten kukkia ja taimia. 

BioGarden-viljelykate

BioGarden-viljelykatteet rikkaruohojen torjuntaan, kuluttajapakkauksissa kotipuutarhoihin. BioGarden on sertifoitu kompostoituvaksi ja maaperässä täysin biohajoavaksi, joten se sopii orgaaniseen viljelyyn.

 

 

Maatalous

Lataa esite tästä!