Mater-Bi

BioBag-tuotteet on valmistettu Mater-Bi:stä, raaka-aineesta, joka palvelee ympäristön kestävää kehitystä yhdistämällä sekä ympäristön että maatalouden ja teollisuuden vaatimukset. Mater-Bin on kehittänyt Novamont, ja se on todellinen vastaus vaatimukseen saada elämää helpottavia tavaroita ja pakkauksia, joiden ympäristövaikutukset ovat vähäisemmät. Se on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, jotka ovat peräisin maataloudesta. Se vähentää kasvihuonekaasupäästöjä sekä energian ja ei-uusiutuvien raaka-aineiden kulutusta. Mater-Bi, luonnollisen alkuperänsä ansiosta, palaa takaisin maaperään biohajoamisen ja kompostoitumisen kautta ilman myrkyllisiä päästöjä.

Selkeiden ja tiukkojen ympäristövaatimusten valossa (Euroopan unionin standardi EN13432 ja Yhdysvaltain standardi ASTM D6400) BioBag-tuotteet ovat malliesimerkkejä. Tästä kertovat saamamme sertifikaatit, käytetyt analyysi- ja valvontavälineet ja johtava rooli lukuisissa kansallisissa ja kansainvälisissä aloitteissa, joiden tavoitteena on jatkuvasti selvittää ja määritellä parhaat menettelytavat ja toimintaperiaatteet ympäristön suojelemiseksi.

BioBag-tuotteet on valmistettu uusiutuvista, luonnon raaka-aineista, kuten esimerkiksi ei-geneettisesti muunnellusta tärkkelyksestä. BioBag valmistaa ja myy erilaisia biohajoavia tuotteita, jotka kaikki on valmistettu Mater-Bi-raaka-aineesta. BioBag-tuotteita on saatavana laaja valikoima erilaisiin käyttötarkoituksiin, eri kokoja ja laatuja.

BioBag-tuotteet

  • ovat täysin biohajoavia ja kompostoituvia erilaisissa ympäristöissä (esim. komposteissa ja maaperässä).
  • Niihin voidaan tehdä painatus käyttämällä normaaleja painomusteita ja -tekniikoita ilman, että tarvitaan crown-käsittely.
  • Ne voidaan värjätä biohajoavilla Mater-Bi-pohjaisilla muoviväriaineilla, ja ne ovat itsessään antistaattisia.