Yritysesittely

BioBag International on maailman suurin Bio-hajoavien kalvojen valmistaja.

BioBag International (aiemmin PolarGruppen AS) perustettiin vuonna 1957. Vuonna 2006 yhtiö muutti nimensä Biobag Internationaliksi, ja esitteli uuden tuotelinjasuuntauksensa, jonka idenana oli tehdä tuotteita pääasiassa uusiutuvista raaka-aineista. Yhtiö oli siihen asti tuottanut pääasiassa erilaisia polythyleenista valmistettuja pusseja, säkkejä ja kalvoja.

BioBag International sai uuden omistajan vuonna 1997 joka määritteli selkeän strategian kuinka tulla maailman johtavaksi biohajoavien tuotteiden valmistajaksi. Polyeteenin valmistus jäi kokonaan pois tuotannosta vuoden 2003 vuoden aikana ja BioBag International on siitä asti keskittynyt ainoastaan biohajoavien tuotteiden valmistukseen. BioBag käyttää ainoastaan italialaisen Novamontin kehittämiä raaka-aineita.

Biobagin Suomen maahantuoja on ollut vuodesta 2000 Biopartners Oy. Biopartners Oy on Suomen suurin maahantuoja kompostoituvissa pusseissa ja kalvoissa. Hoidamme myös Baltian maiden ja Venäjän jälleenmyynnin. Koska kuulumme Biobag Partner-yhteisöön, pysymme ajan tasalla biohajoavien tuotteiden viimeisimmistä innovaatioista ja tuoteideoista. Näillä sivuilla tulemme kertomaan biotuotteisiin liittyviä trendejä ympäri maailmaa! Me emme tuo maahan yhtään tuotetta, joka ei ole hyväksytty EU:n EN-13432 certifikaatin mukaisesti.